Lokalizace globálního cloudu – moderní ERP řešení ušité na míru

Při každodenním řízení vaší společnosti, stejně jako v rámci strategického rozhodování, si určitě kladete alespoň některé z těchto otázek týkajících se vašich informačních podnikových systémů.

  • Odpovídá stávající ERP řešení rostoucím nárokům a potřebám naší firmy?
  • Poskytují podnikové informační systémy kvalitní online data a reporty o našem podnikání?
  • Máme dostatečně robustní a zároveň flexibilní platformu pro obchodní expanzi na nové trhy?
  • Držíme naše IT výdaje plně pod kontrolou a platíme opravdu jen za to, co skutečně používáme?

Odpovědi a řešení nabízí moderní cloudové informační systémy s plně integrovanou platformou, které umožní vašemu podnikání zvýšit efektivitu, poskytnou vám kvalitní data v reálném čase pro správná manažerská rozhodnutí a zároveň představují optimální informačně-technologickou základnu pro další rozvoj a růst vašeho podnikání. Všechny tyto předpoklady naplňuje například cloudové ERP řešení NetSuite od společnosti Oracle.

Cloudový software NetSuite je globálním lídrem mezi cloudovými systémy, který využívá přes 21 000 organizací ve více než 190 zemích světa. Nabízí komplexní řešení pro celé vaše podnikání – od firemního informačního systému ERP, přes zákaznický CRM až po plně integrovaný eCommerce. Navíc si můžete zvolit edici NetSuite podle segmentu, ve kterém podnikáte.

  • NetSuite je škálovatelný a roste v souladu s aktuálními potřebami vaší firmy. Poskytuje uživatelům možnost si vybrat a licencovat pouze ty moduly a funkcionality, které aktuálně potřebují a umožňuje tak držet náklady pevně pod kontrolou.
  • NetSuite podporuje vaši obchodní expanzi a schopnost firmy stát se nadnárodní organizací s více jazyky, měnami a daňovými systémy v mnoha pobočkách po celém světě.
  • NetSuite snižuje vaše výdaje na IT tím, že nemusí mít hardware, který by bylo nutné neustále udržovat. NetSuite funguje online a můžete se k němu připojit odkudkoli prostřednictvím webového prohlížeče nebo aplikace NetSuite.

 Je NetSuite ERP lokalizován pro Česko a Slovensko?

Jako součást globální poradenské sítě RSM jsme silným a spolehlivým partnerem společnosti NetSuite a vzájemně usilujeme o naplnění společné mise – působíme globálně a jednáme lokálně. To v praxi znamená, že při zavádění globálního informačního systému u každého zákazníka vycházíme z jeho podnikatelských potřeb a zároveň plně respektujeme veškeré legislativní a daňové požadavky konkrétní země.

Na základě těchto praktických a mnohaletých zkušeností vyvinula společnost RSM Technology CZ balíček lokalizace NetSuite pro Českou republiku a Slovensko. Díky tomu se NetSuite stává unikátním řešením pro české a slovenské společnosti, které chtějí růst a uspět v zahraničí. Váš reporting bude s NetSuite plně v souladu s českými a slovenskými účetními zákony, daňovými standardy a legislativními požadavky.

Jaké konkrétní funkcionality česká a slovenská lokalizace NetSuite pro klienty přináší?

  • Integrace na oficiální registr ARES
  • Kontrola spolehlivosti plátců DPH
  • Číslování dokumentů
  • Automatizace směnných kurzů ČNB a ECB
  • Zprocesování zálohových plateb
  • Komplexní řešení správy DPH
  • Daňové přiznání k DPH a kontrolní hlášení
  • Statutární výkazy – rozvaha a výkaz zisků a ztrát vč. detailních reportů
  • Předdefinované tiskové sestavy na základě požadavků

RSM Technology CZ je již více než 10 let oficiálním poskytovatelem NetSuite pro Česko a Slovensko a vaším plnohodnotným partnerem při rozhodování o nákupu, implementaci a optimalizaci cloudového řešení pro vaši organizaci. Realizovali jsme množství úspěšných implementací, optimalizací a dalších podpůrných aktivit v obou zemích, a to jak v lokálním, tak mezinárodním měřítku. Tyto zkušenosti v kombinaci s důvěrou našich zákazníků z nás učinily silného a spolehlivého partnera v této oblasti. Pokud jste rychle rostoucí společnost, která plánuje expanzi na mezinárodní trhy nebo nové tržní segmenty, je pro vás NetSuite tím pravým řešením. Rádi vám pomůžeme.

Autoři

Zdeno Dubnička

Head of NetSuite
Zobrazit detail

Zdeněk Tuma

Senior Manager
Zobrazit detail