Efektivní Správa nemovitostí umožní optimalizovat náklady

Správa nemovitostí Vám výhodně nastaví finanční náklady na provoz a údržbu. Současně Vám vhodně nastavený systém správy majetku a údržby nemovitostí uvolní čas a prostředky pro další rozvoj Vašeho podnikání. Zaujala Vás problematika správy nemovitostí?

Trh průmyslových nemovitostí v České republice je v dobré kondici. V prvním čtvrtletí roku 2016 pokračoval na trhu trend zvýšené poptávky především ze sektoru e-commerce, retailu a ze strany výrobních společností. Ve výstavbě je aktuálně celkem cca 323 tis. m2 skladových a výrobních ploch. Z pohledu nové výstavby je možné pozorovat zvýšený zájem především o lokality v příhraničních oblastech západních a severních Čech. Vzhledem k pokračujícímu poklesu míry neobsazenosti skladových prostor průmyslových nemovitostí sílí spekulativní výstavba developerů. Po delší odmlce na trhu má tento trend opět rostoucí tendenci.

V rámci navázané spolupráce jsme převzali správu nemovitostí společnosti HOYA a.s., kterou pro klienta zajišťujeme jako komplexní službu „na klíč“. Zajišťujeme veškerá řešení provozu a technické vybavení budov. Provádíme servis, údržbu, revize a controlling. Řešíme reklamace, záruční podmínky a pojistné události. Evidujeme a vytváříme veškerou technickou dokumentaci. Aktuálně pro společnost HOYA spravujeme majetek o rozloze cca 30 tis. m2 skladových ploch o celkové hodnotě spravovaných nemovitostí ve výši 1 mld. Kč.

Zajištění správy nemovitostí umožnilo společnosti HOYA a.s. plně se soustředit na nové developerské příležitosti na rostoucím trhu průmyslových nemovitostí.

Spokojenost klienta:

Ing. Stanislav Palas, místopředseda představenstva společnosti HOYA a.s., se o spolupráci se společností RSM CZ v oblasti správy nemovitostí vyjádřil následovně:

„Jsem spokojen s dosavadním průběhem spolupráce s RSM CZ v oblasti správy našich nemovitostí. Komplexní zajištění správy našich nemovitostí nám mimo jiné umožňuje bezproblémový provoz společnosti, řeší potřeby našich nájemců, plán a realizaci potřebných oprav a údržby. Můžeme se tak naplno věnovat další expanzi naší společnosti v oblasti výstavby nových kapacit a posilovat tak svůj podíl na trhu s nemovitostmi. V této oblasti rovněž úzce spolupracujeme s RSM CZ i na akvizici dalších potenciálních nájemců pro naši expanzi. S poradci společnosti RSM CZ spolupracujeme i na dalších projektech pro naši společnost, neboť jsme spokojení s jejich profesionální přístupem.“

Součástí služeb klientům RSM CZ je poskytnutí správy a údržby nemovitostí v rámci celé ČR s maximální snahou zajistit podporu každodenních činností nájemcům.

Pro klienta se nám podařilo nejen získat nové podmínky dodavatelů služeb, ale pomoci mu sjednat výhodnější podmínky pro pojištění nemovitosti. Těší nás, že se nám podařilo v tomto projektu uspět.

Díky dlouhodobé spolupráci s prověřenými dodavateli se nám daří realizovat efektivně správu a provoz nemovitostí. Takto nastavené podmínky spolupráce nám umožňují optimalizovat investiční náklady na provoz a údržbu nemovitostí.

Věříme, že vás naše portfolio nabízených služeb přesvědčilo k tomu si nás vybrat jako správného a odpovědného partnera.
Rádi vás přivítáme v našich kancelářích, kde vám ochotně podáme komplexnější informace a můžeme detailně rozebrat vaše požadavky.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.