Czech Republic
Jazyky

Nová ředitelka RSM TACOMA TAX

Od začátku září se novou ředitelkou RSM TACOMA TAX (oddělení daňového poradenství) stala Kateřina Provodová.

Kateřina Provodová pracuje ve společnosti RSM TACOMA od roku 2006. Před nástupem pracovala v daňovém oddělení poradenské společnosti Ernst & Young. Kateřina se zaměřuje především na poradenství poskytované mezinárodním i tuzemským společnostem, například z oblasti nemovitostí, finančního poradenstvíči maloobchodu. Mimo standartního daňového poradenství má Kateřina bohaté zkušenosti i z oblasti due diligence a fúzí a akvizic.

Kateřina Provodová vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze, s hlavní specializací mezinárodní obchod a vedlejší specializací podnikání a právo, dále Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze a absolvovala semestrální studium daňového práva na Wirtschaftsuniversität ve Vídni. Následně absolvovala postgraduální studium mezinárodního daňového práva na Vienna University of Economics and Business Administration ve Vídni a získala titul LLM (Master of Laws).

Od roku 2001 je členem Komory daňových poradců České republiky.

Monika Marečková, Managing Partner RSM TACOMA, říká: „Je pro mě radostí vidět, jak lidé uvnitř firmy rostou do vyšších pozic a odpovědnosti. Povýšit v rámci svého oddělení je pro Kateřinu možností, jak zlepšovat věci uvnitř oddělení, které dobře zná z předchozích let.

Pro více informací nás kontaktujte.

Líbil se Vám článek? Pomozte nám šířit jej dále.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn