Získejte vstupenku na prestižní konferenci SH!FTS 2023

Vážení obchodní přátelé, milí čtenáři,
je nám ctí, že můžeme být partnery prestižní konference SH!FTS 2023, která se uskuteční již 17. října 2023 v prostorách Fora Karlín.

Tématem této jedinečné akce bude globální transformace – společenská, ekonomická, technologická či geopolitická. Hvězdní řečníci z řad odborníků z celého světa (například Nassim Nicholas TalebAswath Damodaran) se podělí o svůj pohled na to, jak chápat současné neustálé změny a nejistotu a jak z toho vytěžit co nejvíce. Pro jednotlivce, společnost i budoucí generace. Přehled jednotlivých řečníků i detailní informace o programu konference najdete ZDE.

Jsme přesvědčeni, že návštěvníky akce čeká opravdu nevšední zážitek a velmi rádi bychom proto jednomu z Vás nabídli možnost stát se součástí této události. Máme k dispozici jednu vstupenku SILVER PASS a rádi ji věnujeme jednomu z vás – našich klientek a klientů. Jak SILVER PASS získat? Napište nám na e-mail (do 6. října 2023), kvůli komu z přednášejících byste na konferenci rádi šli, a z jakého důvodu, a my jednoho z vás vybereme.

Držíme palce!

Autoři

Ivana Pavelková

Business Development Specialist
Zobrazit detail

Monika Marečková

Managing Partnerka RSM CZ & SK
Zobrazit detail