Prohlášení jednoduše a pohodlně

Čas ročního zúčtování se neúprosně blíží! Růžové papíry, mzdové účetní, snížená produktivita a pracovní výkonnost. Zlý sen každého zaměstnavatele – růžové peklo. Ale tomu je konec. Rádi bychom vám představili naše unikátní řešení. Buďte svědkem konce doby papírové a nástupu Payminatora.

PAYMINATOR Vaše daňové slevy

Zpracováváme mzdy pro naše klienty již přes 20 let. Lámalo nám srdce sledovat, kolik administrativy je s tím spojeno, kolik produktivních hodin je ztraceno, a přemýšleli jsme, jak práci vám a vašim zaměstnancům ušetřit/usnadnit. Proto jsme stvořili Payminatora – plně elektronickou verzi prohlášení poplatníka daně z příjmů fyzických osob. Payminator vám umožní mít celý proces a všechny informace v elektronické podobě pod kontrolou. Pro vás a vaše zaměstnance to znamená snazší a jednodušší uplatňování slev.

PAYMINATOR je Změna

„PAYMINATOR Vaše daňové slevy“ je nové řešení problematiky daňových slev. Payminator je aplikace, která je vhodná pro všechny, kteří chtějí šetřit čas a náklady spojené s vyplňováním dokumentů. Nabízí nové, ale zároveň pohodlné řešení, kdy sami zaměstnanci mají možnost projít si interaktivní formulář a prohlášení poplatníka sami vyplnit. Po celou dobu procesu aplikace každého zaměstnance upozorňuje na nedodané podklady, blížící se termíny nebo dokumenty, které je potřeba doručit v originále. V případě dotazů je neustále k dispozici help-desk. Aplikace nabízí formulář pro uplatnění slev v mnohem jednodušší on-line verzi. Zaměstnanec je schopen vyplnit formulář sám, a to během pár minut. Navíc je aplikace plně funkční kdykoli a kdekoli díky kompatibilitě s chytrými zařízeními. payminator Chcete vědět více? Zajímá vás, jak aplikace funguje a jaké má další výhody? Srdečně vás zveme na představení aplikace během předvánoční byznys snídaně s názvem „Jak se vyhnout růžovému peklu aneb prohlášení poplatníka snadno, rychle a on-line“. Chcete-li se zúčastnit předvánoční snídaně a být svědkem nástupu Payminatora, registrujte se níže.

ČAS ZÚČTOVÁNÍ NADEŠEL. BUĎTE PŘIPRAVENI.

Chci být u toho! POJMĚTE SLEVY NA DANI JEDNODUŠEJI A POHODLNĚJI, A UŠETŘETE ČAS STRÁVENÝ ADMINISTRATIVOU