RSM CZ se propojuje s ARC Consulting a vytváří RSM Technology CZ

RSM CZ a. s. se k 5. 9. 2016 propojuje se společností ARC Consulting s. r. o. pod nově vznikající RSM Technology CZ. Obě společnosti v ní budou vlastnit 50%. Propojení a úzká spolupráce obou společností reflektuje narůstající potřeby klientů v oblasti podnikového poradenství a podnikových systémů. RSM Technology CZ se tak stane mimo jiné středoevropským zástupcem pro NetSuite, velmi populární cloudové ERP nedávno zakoupené firmou ORACLE. „Nové uspořádání přináší našim stávajícím i budoucím klientům řadu výhod. RSM CZ, coby součást RSM International, patří mezi největší světové poradenské experty s dlouholetou historií a bohatými zkušenostmi. Propojení know-how a zázemí RSM CZ a technologií v oblasti podnikových systémů, kterým se ARC Consulting věnuje od roku 2007, vnímáme jako možnost využít širokou škálu synergií, představit klientům nová integrovaná řešení na míru a zvýšit kvalitu poskytovaných služeb. Díky propojení s RSM budeme schopni hrát významnější roli v rámci mezinárodních projektů,“ říká Tomáš Janeček, zakladatel ARC Consulting a zároveň jednatel a CEO RSM Technology CZ. Monika Marečková, řídící partnerka RSM CZ, komentuje propojení: „Pokračujeme v budování silné poradensko-technologické skupiny na českém trhu. Po přijetí RSM INFINITY do sítě RSM, je to další krok k naplnění našich cílů. Díky RSM Technology CZ nabídneme našim klientům možnost vybrat si optimální podnikový systém (ERP). Věříme ve spolupráci s Microsoftem a v jeho Dynamics produkty, ale zároveň nabízíme cloudovou ERP alternativu v podobě NetSuite. Dáváme tak našim klientům na výběr. Propojení všech tří společností nám umožní společně s klienty hledat a implementovat špičková řešení, která povedou k jejich růstu“. “Díky nedávným akvizicím představují RSM společnosti na českém trhu tým téměř 200 odborníků, čímž se řadíme mezi největší poradenské firmy na trhu,“ doplňuje Monika Marečková.

O RSM Technology CZ

RSM Technology CZ vznikla ze společnosti ARC Consulting s. r. o., což je konzultační společnost, která působí na českém trhu už 9 let. Zaměřuje se na vývoj a implementaci informačních systémů pro komplexní řízení celého podniku (ERP, CRM a ecommerce). Od svého počátku se specializuje na cloudové aplikace. V České republice patří mezi jediné dodavatele systému NetSuite a nabízí i systémy Oracle.

O RSM CZ

RSM CZ a.s. je poradenskou společností, poskytující komplexní služby v oblasti daní, účetního a mzdového poradenství, oceňování a management consultingu. Specializuje se na fúze a akvizice, corporate finance a trustové služby. Na trhu působí od roku 1993 pod názvem TACOMA a.s. Od 1. července 2011 vystupuje jako RSM CZ a.s. díky členství v šesté největší světové síti nezávislých poradenských společností RSM International.

O RSM International

RSM je šestá největší síť nezávislých auditorských, daňových a poradenských firem zahrnující více než 120 zemí, 760 poboček a přes 38 000 pracovníků po celém světě. Celkový příjem sítě je 4,64 mld. USD. Síť RSM je hlavním sponzorem a korporátním podporovatelem soutěže European Business Awards, jejímž cílem je prosazovat vynikající kvalitu a vyzdvihovat výjimečné úspěchy v podnikání. http://www.rsm.global/