Přednášíme na Vysoké škole ekonomické v Praze (VŠE)

V rámci výuky na největší a nejprestižnější ekonomické univerzitě v České republice se v tomto semestru již podruhé představili zástupci RSM CZ & SK. Naši společnost skvěle reprezentovali nejprve zástupci RSM Technology CZ, kteří studentům přiblížili Cloud ERP systém NetSuite. V další fázi semestru se pak přidal i Rudolf Hájek ze znaleckého ústavu, který se se studenty podělil zejména o jeho zkušenosti z oceňovací praxe. Na dobře fungující spolupráci při výuce podnikových informačních systémů úspěšně navázali zástupci RSM Technology v čele s Tomášem Janečkem. V rámci jejich přednášky studenty seznámili se světově nejrozšířenějším Cloud Enterprise Resource Planning (ERP) systémem NetSuite. Právě díky nám, jakožto NetSuite partnerovi, mohou tento systém studenti VŠE aktivně využívat i v rámci jejich cvičení, kde si prostředí mohou reálně vyzkoušet a osvojit. Poprvé se na VŠE v rámci předmětu „Praktika z oceňování podniků“ představil i náš znalecký ústav. Konkrétně tedy Rudolf Hájek nabídl pohled do opravdové oceňovací praxe. V rámci přednášky Rudolf popsal, jak znalecký ústav reálně funguje a s jakými metodami musí znalec umět pracovat. Vysvětlil například i to, jak lze již na základě krátkého telefonního hovoru udělat první kvalifikovaný odhad a jak s ním dále nakládat. Zvláštní část přednášky věnoval i aktuálně žhavému tématu – tedy start-upům, respektive tomu, jak je správně ocenit. Děkujeme VŠE a zejména jejím studentů za skvělou atmosféru a následnou diskuzi. Těšíme se na další spolupráci.

RSM Technology CZ – Spojujeme svět technologií a svět byznysu

Poskytujeme IT a konzultantské služby v oblasti informačních systémů už téměř 10 let. Rozumíme podnikovým procesům v oblasti ERP a financí, HR i e-commerce, a víme, jak je podpořit využitím toho pravého softwaru. Nasazujeme technologie tam, kde jsou potřebné, a kde vám život opravdu usnadňují.

RSM Znalecký ústav a oceňování

Náš znalecký ústav je dnes jedním z největších v České republice. Máme licenci na poskytování znaleckých služeb i na Slovensku. Disponujeme širokým rozsahem znaleckého oprávnění pro obor ekonomika, jsme znaleckým ústavem jmenovaným Ministerstvem spravedlnosti ČR a dokážeme pro Vás zjistit reálnou hodnotu společnosti, konkrétního majetku nebo například značky a poskytnout Vám ekonomické poradenství.