Studenti Vysoké školy ekonomické v Praze (VŠE) se ERP učí na NetSuite

S největší veřejnou ekonomickou univerzitou v České republice jsme začali spolupracovat při výuce podnikových informačních systémů. Studenti této přední české univerzity orientované na ekonomii a byznys se i díky nám učí pracovat se světově nejrozšířenějším Cloud Enterprise Resource Planning (ERP) systémem – NetSuite. NetSuite se tak stává hlavním podnikovým informačním systémem, se kterým se studenti VŠE učí pracovat. V rámci zahájení předmětu Podnikové informační systémy zástupci RSM Technology CZ 17. 10. 2017 realizovali přednášku o Cloud a představili Cloud ERP NetSuite. Během samotného kurzu studenti na cvičeních plní za pomocí ERP zadané úkoly, čímž si osvojují prostředí i funkce celého systému NetSuite.

Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE)

VŠE je největší českou ekonomickou školou, na které momentálně studuje přes 17 tisíc studentů. Univerzita je zařazena do hodnocení Financial Times a v rámci projektu EDUniversal Ranking je dlouhodobě hodnocena jako jedna z nejlepších „bussiness schools“ ve střední a východní Evropě. Fakulta podnikohospodářská je díky akreditaci EQUIS dokonce řazena mezi 1 % nejlepších business škol na světě. I její studenti se v rámci našeho předmětu učí pracovat s NetSuite.

NetSuite

Celosvětově̌ nejrozšířenější cloudový systém umožňuje řídit ERP a finance, elektronické obchody, péči o zákazníky a automatizaci služeb. Data ukládá do jediné databáze a vy tak máte k dispozici aktuální informace pro rozhodování.

RSM Technology CZ – Spojujeme svět technologií a svět byznysu

Poskytujeme IT a konzultantské služby v oblasti informačních systémů už téměř 10 let. Rozumíme podnikovým procesům v oblasti ERP a financí, HR i e-commerce, a víme, jak je podpořit využitím toho pravého softwaru. Nasazujeme technologie tam, kde jsou potřebné, a kde vám život opravdu usnadňují.