Proč stále čekáte s upgradem vašeho emailu do cloudu?

Jistě jste už slyšeli o cloudu a o jeho přínosech, přitom stále používáte pro svůj firemní email klasické řešení. Představa přechodu do cloudu je pro vás možná příliš znepokojivá nebo nejste přesvědčeni, že je vůbec nutná. Asi si najdete i mnoho jiných důvodů, proč zůstat u svých klasických serverů. Podle průzkumu IDG již v roce 2015 mělo 72 % organizací nejméně jednu aplikaci v cloudu a většina uvažovala o přesunu dalších. Office 365 Team shrnul některé mylné představy o klasickém řešení emailu a o tom, co může přinést vaší organizaci migrace podnikového emailu do cloudu. V závěru článku najdete zdroje, ze kterých vychází uvedená tvrzení.

Emailové útoky naši společnost zas tolik nestojí

Zatím to možná považujete jen za drobné denní obtěžování, ve skutečnosti ale útoků malware stále přibývá. Na cloudu založená řešení jsou mnohem bezpečnější, disponují neustále aktuální bezpečnostní ochranou a tak se vyznačují nesrovnatelně nižším počtem incidentů. Zdroj: www.csoonline.com/ Převzato z: blogs.office.com Zdroj: www.csoonline.com Převzato z: blogs.office.com Zdroj: https://www.alertlogic.com Převzato z: blogs.office.com Zdroj: www.alertlogic.com Převzato z:blogs.office.com

Migrace stojí příliš peněz a přináší výpadky provozu

Možná se domníváte, že migrace vašeho podnikového emailu na server v cloudu způsobí mnoho výpadků provozu a přinese další náklady na infrastrukturu, je tomu ale naopak. Protože si nemusíte pořizovat drahý hardware a starat se o něj, email v cloudu snižuje vaši společnosti kapitálové výdaje. Místo údržby a upgrade firemních serverů se může váš IT tým koncentrovat na zlepšení vlastních produktů a služeb.

Výpadky jsou nezbytnou součástí denního provozu

Spolehlivý provoz je přitom velmi žádaný. Technických výpadků původních firemních serverů bude ale s jejich stárnutím stále přibývat a přitom se jim lze plně vyhnout. Průzkumy uvádějí, že u většiny společností se ztráty při hodinovém výpadku pohybují v řádu stovek tisíc dolarů.

Závěrem

Převod firemního emailu do cloudu šetří peníze, chrání vaše data a dává více času soustředit se na to, jak vylepšit produktivitu a ziskovost vaší společnosti. Kontaktujte nás a rádi vám pomůžeme s přechodem do cloudu. Zdroj: blogs.office.com