Pomozte českým firmám stát se evropskými šampiony – hlasujte s námi!

European Business Awards již od roku 2007 zviditelňuje nejinovativnější společnosti na starém kontinentu tím, že podporuje úspěch, inovace a etiku evropského podnikatelského prostředí. V současné době vybíráme vítěze dle hlasování veřejnosti. Dejte hlas českým firmám!

EBA-Sponsored-RSM Hlavním cílem European Business Awards, sponzorované RSM International, je podporovat rozvoj silnějšího a úspěšnějšího podnikatelského prostředí po celé Evropě. Soutěž se nám momentálně posunula do dalšího kola. V minulém bylo vyhlášeno 72 národních šampionů z 31 evropských zemí. V aktuálním kole šestého ročníku European Business Awards dostala šanci veřejnost a soutěží se o titul: „National Public Champion“ tedy vítěz hlasování veřejnosti, který může získat z každé země pouze jedna společnost. A které to budou, to je na vás. Najít si zde svého šampiona a hlasovat pro něj můžete do 2. ledna 2014 na základě videí, která jsou zveřejněna na webových stránkách www.businessawardseurope.com. Společnosti, které se probojovaly mezi národní šampiony za Českou republiku – 4 z nich nominovala do soutěže RSM CZ: Společnosti s nejvíce hlasy veřejnosti se budou dále ucházet o prestižní titul European Public Champion’s Award. Adrian Tripp, generální ředitel European Business Awards říká: “Letošní videa ukazují některé z nejúspěšnějších společností v Evropě. Doufám, že každý, kdo se zajímá o podnikání, se na videa podívá a pak bude hlasovat, ať pro společnost z vlastní země, nebo ze zahraničí. Hlasování mělo v loňském roce obrovský úspěch, dorazilo více než 35.000 hlasů.“ Monika Marečková, řídící  partnerka RSM CZ  dodává: „Máme oslabenou korunu, nestabilní politickou situaci a neveselé makroekonomické výhledy hospodaření. Pokud chceme být dlouhodobě úspěšní a konkurenceschopní, musíme si v rámci podnikatelského prostředí pomoci sami. Budu proto velmi ráda, pokud podpoříte české firmy v tomto hlasování.“ O dalším vývoji soutěže vás budeme informovat.