CFO Agenda

Snažíte se najít správnou kombinaci odpovědností souvisejících s efektivitou, kvalitou a konzistencí informací, interní kontrolou, korporátním řízením, technologiemi a managementem finančního talentu?

Dnešní finanční ředitelé (CFO) a finanční organizace musejí pokrývat mnohem širší rozsah odpovědností, než jak bylo zvykem v rámci jejich tradiční role korporátních účetních. V RSM Technology CZ jsme vyvinuli několik specifických podpůrných služeb přinášejících rozsáhlé oborové zkušenosti a nejlepší praktiky k dosažení vašich specifických organizačních cílů.

Strategické služby CFO

Určování vize a plánu transformace vaší finanční organizace je nezbytné pro její dlouhodobý úspěch. Změna je pro firmy často těžká, ale je důležitým prvkem růstu, který firmám dovoluje využít strategické příležitosti a adaptaci na různé ekonomické faktory.

Závěrkový proces & Finanční reporting 

Získejte kontrolu a zlepšete efektivitu ve finančních závěrkových procesech, které pozitivně ovlivní váš finanční reporting. Závěrkové procesy mohou být strašákem nejen v prvních měsících, ale i po celou dobu finančního roku.

Optimalizace financí a účetního procesu 

Úprava účetních procesů, jako např. Review of Chart of Accounts – neboli úprava účetní osnovy. Problém účetní osnovy může být společný jmenovatel u mnohých společností, například když společnost roste výrazným způsobem a nemá strukturu v reportingu, tak si na každý účet vytváří nový účet a tím nafukuje účetní osnovu.

Vaše kontaktní osoba

Zuzana Kubíková

Head of Management Consulting
Zobrazit detail