Korporátní struktury

Maximalizovat daňovou efektivitu a jednoduchost není snadný úkol. Pomůžeme vám nalézt optimální řešení pro vaše podnikání s cílem minimalizovat daňové riziko a maximalizovat daňovou efektivitu.

S vědomím komplexnosti daňových aspektů korporátních restrukturalizací se zaměřujeme na identifikaci a využití daňových příležitostí a minimalizaci rizik, a to plně ve shodě s platnými daňovými předpisy. Ve spolupráci s kolegy z jiných oddělení vám pomůžeme při přesunu aktiv, restrukturalizaci dceřiných společností, fúzích a akvizicích a v dalších klíčových aspektech korporátního prostředí.

V průběhu strukturování transakcí vás upozorníme na rizika, porovnáme náklady a přínosy jednotlivých variant řešení a pomůžeme vám najít optimální řešení pro vaši situaci, který bude v souladu s vaším cílem. Díky našim komplexním službám vám poskytneme podporu od plánování až po realizaci vašeho záměru. Můžete se spolehnout na naši podporu v oblasti účetnictví, daní, oceňování a řízení a koordinace celého projektu.

Důvěřujte našim zkušenostem a profesionálnímu přístupu.

Vaše kontaktní osoby

Kateřina Provodová

Head of Tax
Zobrazit detail

Eva Hyhlíková

Manager
Zobrazit detail