TACOMA
Jazyky

RSM nově nabízí v ČR a na Slovensku IT a technologické služby

Šestá největší poradenská síť na světě se v ČR a na Slovensku rozrůstá o IT společnost Infinity a.s., která se k prvnímu září nově jmenuje RSM Infinity a.s. a přebírá jednotnou vizuální podobu sítě RSM.

Vedle sesterské poradenské společnosti RSM TACOMA, která je členem sítě RSM již 5 let, se tak stane dalším členem rodiny RSM na českém trhu.

RSM Infinity je na trhu přes 20 let a vždy byla silnou a etablovanou IT společností nabízející kompletní podniková ICT řešení pro své klienty.

„Na českém trhu formujeme silnou poradensko-technologickou skupinu, která chce nabízet prvotřídní služby nejen v oblasti transakcí, kde jsme tradičně velmi silní, ale také v oblasti „každodenního“ poradenství – tedy v oblasti služeb. Outsourcovat veškeré nestrategické procesy je dnes velký trend. Naším cílem je nabídnout skutečný one-stop-shop, kde se na jednom místě postaráme nejen o účetnictví a daně, ale také o veškeré IT služby našich klientů,“ uvedla Monika Marečková, která je předsedkyní představenstva obou společností.

„V portfoliu RSM v CEE regionu dosud ICT firma chyběla. Po USA a UK se tak v České republice stáváme třetím největším centrem pro IT služby v rámci sítě RSM. Naším cílem je rozvoj společných produktů pro klienty a díky RSM Infinity tak propojujeme informační a komunikační technologie s tradičním poradenstvím RSM TACOMA, což je trend, kterému chceme jít naproti.“ upřesnila Monika Marečková. Společnost RSM Infinity bude nadále patřit mezi významné partnery Microsoftu a ponechá si i všechny své divize zaměřené na cloudové služby, outsourcing IT služeb, divizi podnikových aplikací i vlastní SW development.

„RSM Infinity bude nadále poskytovat stejné služby ve vysokém standardu, na jaký jsou klienti zvyklí. To vše pod značkou RSM a s novým vzhledem“, doplnila informaci Monika Marečková.

Členství Infinity v síti RSM umožní využívat služeb a odborných znalostí členských firem sítě RSM ve více než 760 pobočkách ve více než 120 zemích.

O RSM Infinity

RSM Infinity a.s. působí na trhu již od roku 1992 a svým zaměřením se řadí mezi společnosti poskytující profesionální komplexní služby v oblasti informačních technologií (systémová integrace, implementace IS, projektování a realizace sítí, řešení datových komunikací, vývoj aplikačního software, rozsáhlé instalační projekty a outsourcing).

Společnost RSM Infinity je také společnost silných partnerů, jako jsou Microsoft, HP Inc, Hewlett Packard Enterprise, Cisco Systems, ESET, Symantec, Veeam, Avaya nebo VMware.

Díky členství v síti RSM International působí od září 2016 pod jménem RSM Infinity.

O RSM TACOMA

RSM TACOMA a.s. je poradenskou společností, poskytující komplexní služby v oblasti daní, účetního a mzdového poradenství, oceňování a management consultingu. Specializuje se na fúze a akvizice, corporate finance a trustové služby.

Na trhu působí od roku 1993 pod názvem TACOMA a.s. Od 1. července 2011 vystupuje jako RSM TACOMA a.s. díky členství v šesté největší světové síti nezávislých poradenských společností RSM International.

O RSM International

RSM je šestá největší síť nezávislých auditorských, daňových a poradenských firem zahrnující více než 120 zemí, 760 poboček a přes 38 000 pracovníků po celém světě. Celkový příjem sítě je 4,64 mld. USD.

Síť RSM je hlavním sponzorem a korporátním podporovatelem soutěže European Business Awards, jejímž cílem je prosazovat vynikající kvalitu a vyzdvihovat výjimečné úspěchy v podnikání.

Líbil se Vám článek? Pomozte nám šířit jej dále.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kontaktní osoby