Czech Republic
Jazyky

European Business Awards/RSM TACOMA

Poprvé v historii hlasuje veřejnost

V listopadu 2012 budou vyhlášeni vítězové národního kola evropské soutěže European Business Awards (EBA). Mezi finalisty národního kola jsou společnosti nominované poradenskou společností RSM TACOMA. Po výběru českých národních finalistů v květnu se nyní do finále probojovalo šestnáct firem.

EBA je nezávislá soutěž, jež vyzdvihuje excelenci, podnikatelskou kreativitu a inovace v oblasti podnikání v Evropě. Kombinovaný obrat účastníků EBA 2011 je více než 1 bilion euro a společně zaměstnávají 2,7 milionů lidí.

Poprvé v historii soutěže se může do hlasování zapojit veřejnost a podpořit svoji firmu. Veřejné hlasování  probíhá on-line na www.businessawardseurope.com od 6. září do 17. října 2012. Svůj hlas může dát jedna osoba jen jedné firmě.

Monika Marečková, Managing Partner RSM TACOMA, říká: „V oboru poradenství je nezbytné mít instinkt pro firmy s potenciálem přesahujícím jejich nominální hodnotu. Právě takové, které dokáží podnikat kreativně a inovativně hledá porota EBA. Jsem hrdá, že nominace českých národních finalistů vyšla z našeho impulsu.”

Pro více informací nás kontaktujte.

www.businessawardseurope.com

TOP 16 národních finalistů EBA

• Bohemia Müller s.r.o.
  • Česká energie
  • Plzeňský Prazdroj a.s.
  • Škoda Auto a.s.
  • Step TRUTNOV a.s.
  • CLUTEX
  • DC VISION
  • INSIA a.s.
  • TRIUMPH BOARD a.s.
  • UNIQA pojistovna
  • ADASTRA
  • Partners Financial Services a.s.
  • PPL CZ
  • Severočeská vodárenská společnost a.s.
  • Orea Hotels s.r.o.
  • TOS VARNSDORF a.s.
Líbil se Vám článek? Pomozte nám šířit jej dále.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn